Internationale Meubel Groep

Met ruim 100 aangesloten ondernemers en 7 formules is de Internationale Meubel Groep (IMG) een full service organisatie. IMG is de organisatie achter de formules IN.HOUSE, Superkeukens, Pronto Wonen, Profijt Meubel, House of Dutchz, Baenks en Keukendepot. Samen tellen de formules ruim 150 winkels.

Alle formules hebben met elkaar gemeen dat ze van, voor en door ondernemers ontwikkeld en geëxploiteerd worden. IMG ondersteunt u bij het opzetten van uw organisatie, van de inkoop tot de verkoop. In onze service organisatie staat uw zelfstandig ondernemerschap centraal. Als u zich aansluit bij IMG profiteert u van inkoopvoordeel, regelmatige kennisuitwisseling en verkoopsamenwerking. Daarnaast heeft u als ondernemer de keuze uit verschillende formules en franchise.

Voordelen van een samenwerking met IMG

Inkoopvoordeel: profiteer van inkoopkortingen en Centraal Betalen. Alles in één: soepel betalingsverkeer, inkoopvoordeel, gezamenlijke marketing en folderproducties, winkelinrichting en nog veel meer. U kunt bij ons ook terecht voor vragen en advies over o.a. automatisering en bovendien kunnen wij een concurrentie- of verzorgingsgebiedanalyse voor u verzorgen. Daarnaast geven wij u desgewenst marketing- en communicatieadvies. Binnen de ondernemersgroepen worden regelmatig ervaringen en gegevens uitgewisseld en gezamenlijke acties gehouden.

Internationale Meubelgroep (IMG) | +31 (0) 76 – 5798111 | info@i-m-g.nl